Jubileum

[scroll_to title=”Top”]

[page_header margin=”0px” style=”divided” type=”share” text_color=”dark” title=”Pelster al 65 jaar succesformule 1″ title_size=”xlarge”]

[divider width=”100%” height=”1px” margin=”0.0em”]

[gap height=”15px”]

De winnaar van de Race Experience zal bekend gemaakt worden over:

[ux_countdown bg_color=”rgb(204, 0, 51)” year=”2019″ month=”9″ day=”17″ time=”12:00″ t_week_p=”weken” t_day_p=”dagen” t_hour_p=”uur” t_min_p=”min” t_sec_p=”sec”]

[scroll_to title=”Actie”]

[section label=”Dark section with box right” bg=”4538″ bg_overlay=”rgba(0, 0, 0, 0.7)” padding=”35px” height=”300px” border=”1px 0px 0px 0px” border_color=”rgb(235, 235, 235)”]

[row style=”large” v_align=”middle” h_align=”center”]

[col span=”6″ span__sm=”12″ padding=”0px 10px 0px 10px” align=”left” color=”light”]

Wie jarig is trakteert!

Op 17 september 2019 bestaat Pelster dankzij onze trouwe klanten al 65 jaar! Als waardering vieren wij ons jubileum daarom graag samen met jou. Zo maak jij nu kans op mooie prijzen. Met jouw ordernummer doe je automatisch mee en maak je iedere maand kans op onze prijzen, zoals het ontvangen van GRATIS klemsets, sleutellabels, prijskaart spiegelhangers en screenwash pods.

Om het feest compleet te maken, maak jij óók nog eens kans op onze hoofdprijzen, namelijk:

 • Race Experience voor twee personen op Circuit Zandvoort incl. racejack t.w.v. € 825,00

 • 2 x een jaarabonnement op het magazine Corsa Italia
 • JBL Flip 4 speaker

Op 17 september 2019 maken wij de winnaars van de hoofdprijzen bekend. Houd deze pagina dus goed in de gaten en win met jouw ordernummer!

Lees hier de spelregels >>

[lightbox id=”race_experience” width=”600px” padding=”50px”]

Zelf rijden in een Porsche 911, Formule RP1 en nog veel meer!

De Driving Experience is al jaren één van onze meest gekozen Race Experiences. Dit arrangement biedt een hele dag met een bomvol programma. Doe je mee aan de Driving Experience, dan rijd je zelf onder meer in een Porsche 911 en een Formule RP1. Bovendien laten de beste driftcoureurs van Nederland je een rondje mee-driften over Circuit Zandvoort.

Maar er is meer! Hieronder lees je wat het arrangement precies inhoudt. Waarschuwing vooraf: rijden in deze auto’s kan zeer verslavend zijn! Je zult niet de eerste zijn die na een Driving Experience bevangen wordt door het racevirus…

Zelf rijden in een Porsche 911

Al sinds het prille begin staat Porsche synoniem voor autosport. De Porsche 911 -’s werelds bekendste sportauto- heeft unieke rij-eigenschappen door de klassieke, achterin geplaatste boxermotor met laag zwaartepunt. Hierdoor weet de 911 een hoge mate van ‘circuitcomfort’ te houden.

Zelf rijden in een Formule RP1

Rijden in een open auto is dé ultieme race sensatie! Met een 140 pk sterkte Renault motor en een gewicht van slechts 485 kilo doen deze auto’s alles wat je verwacht van echte racewagens. De Formule RP1’s sturen direct en hebben een strakke wegligging. Neem plaats in de cockpit en ga ervoor!

Zelf rijden in een BMW 1 serie

Hoewel de auto’s van de BMW 1 serie echte allemansvrienden zijn, moet je hard aan de slag. Naast het rijden van de ideale lijn en het maken van snelheid, ben je druk met koppelen en schakelen op het juiste moment. Een genot voor personen die écht auto willen rijden!

Driften met een coureur in een Ford Mustang

Goed kunnen autorijden is al een aardige opgave, maar driften met een auto is een ware kunst. Neem plaats op de passagiersstoel en ervaar hoe onze ervaren driftcoureurs een auto in een gecontroleerde slip -de drift- de bocht insturen. Maak je klaar voor de gekste rit van je leven!

Slalom

Het goed en vooral snel afleggen van de slalom is moeilijker dan gedacht. Niet voor niets is de slalomproef een vast onderdeel van een coureuropleiding. Neem het tegen elkaar op in dit competitieonderdeel. Test je reactievermogen en ontwijk de pylonen. Zet jij de snelste tijd neer?

Terreinrijden door de duinen

Bij het rijden op ruw terrein is een mix van snelheid en behendigheid van groot belang. Leg het 4×4 parcours in de duinen op de juiste manier af. Overwin obstakels als een steile helling en een smalle brug. Rij jij zonder fouten in dit competitie-onderdeel of kom jij vast te zitten in het mulle zand?

IJsrijden

Ben jij zelfs tijdens ‘winterse’ omstandigheden een kei in autorijden? Dan is ijsrijden hét onderdeel voor jou! Door de zwenkwielen onder de auto’s lijkt het net alsof je op ijs rijdt. Vind een combinatie tussen behendigheid, beheerst rijden en snelheid en leg het parcours zo snel mogelijk af.

Dragrace met een Dodge Charger

Het lijkt wel alsof onze Amerikaanse Dodge Chargers ervoor zijn gebouwd: het zo snel mogelijk afleggen van de ‘quarter mile’. Trek jij het snelst op en bereik jij het eerst de finish? Stap in en laat zien dat jij de snelste reflexen hebt in deze één-op-één race. Ervaar de acceleratie in de bulderende sprint!

Kartcompetitie

Karten wordt vaak gezien als de basis van de autosport. En terecht! Veel Formule 1 coureurs zijn begonnen in de karts. Tijdens dit competitie-onderdeel race je tegen elkaar voor de overwinning. Ben jij de slimste en snelste en ga jij er met het eindklassement vandoor?

Slipproef

De slipproef is niet alleen leuk om te doen, maar ook erg leerzaam. Breng je auto op nat wegdek in een 180 graden slip en probeer deze zo goed mogelijk onder controle te houden. Heb jij de snelste reflexen en reageer jij behendig genoeg om de auto weer op het rechte pad te krijgen?

Met je eigen auto het circuit op

Aan het einde van de dag kun je met je eigen auto op het circuit rijden. Hoeft niet, mag wel. Rij voorzichtig!

[/lightbox]

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″ force_first=”small” padding=”0px 0px 0px 0px” align=”left” color=”light”]

[ux_image id=”4535″]

[gap height=”15px”]

[row_inner]

[col_inner span__sm=”12″ padding=”20px 20px 20px 20px” align=”center” bg_color=”#CC0033″ color=”light” animate=”flipInY” depth=”2″ depth_hover=”5″]

Winnende ordernummers van deze maand:

[row_inner_1 style=”collapse” col_style=”dashed”]

[col_inner_1 span=”4″ span__sm=”12″]

Klemset:

92318

Van Mossel Waalwijk Seat/Skoda
Waalwijk

[/col_inner_1]
[col_inner_1 span=”4″ span__sm=”12″]

Sleutellabels:

92245

Auto Smeeing Soest b.v.
Soest

[/col_inner_1]
[col_inner_1 span=”4″ span__sm=”12″]

Prijskaarten:

92288

Autobedrijf van Ooijen
Beneden Leeuwen

[/col_inner_1]

[/row_inner_1]
[divider width=”100%” height=”1px”]

[row_inner_1 style=”collapse” col_style=”dashed”]

[col_inner_1 span=”4″ span__sm=”12″]

Klemset:

92385

Roeleveld Maarssen b.v.
Maarssen

[/col_inner_1]
[col_inner_1 span=”4″ span__sm=”12″]

Sleutellabels:

92244

Perry Scooters
Haarlem

[/col_inner_1]
[col_inner_1 span=”4″ span__sm=”12″]

Screenwash:

92315

Autobedrijf Dick Koudijs
Lunteren

[/col_inner_1]

[/row_inner_1]

De winnaars van de hoofdprijzen worden bekend gemaakt op dinsdag 17 september

[/col_inner]

[/row_inner]

[lightbox id=”spelregels” width=”600px” padding=”50px”]

Spelregels winactie:

 • Deze actie heeft een looptijd tot 17 september 2019
 • Deelname is automatisch en gratis met jouw unieke ordernummer. Je hoeft hier geen enkele moeite voor te doen!
 • De trekking van maandwinnaars wordt iedere eerste maandag van de maand gedaan
 • Het winnende ordernummer wordt op deze webpagina geplaatst met de bijbehorende bedrijfsnaam en plaatsnaam
 • Wij nemen contact op met de winnaars en zorgen ervoor dat de prijs verstuurd of bezorgd wordt
 • De prijzen zijn niet inwisselbaar tegen andere goederen en/of geld
 • Iedere bestelling telt! Er geldt geen minimale bestelhoeveelheid of een minimaal orderbedrag
 • Ieder ordernummer maakt maar één keer kans op het winnen van een hoofdprijs
 • Hoe meer bestellingen je plaatst, hoe meer kans je maakt dat jouw ordernummer getrokken wordt

[/lightbox]

[/col]

[/row]

[scroll_to title=”Persbericht”]

[/section]
[section bg=”4523″ bg_color=”rgb(241, 237, 216)”]

Pelster viert dit jaar vol trots haar 65-jarig bestaan

[row]

[col span=”8″ span__sm=”12″ visibility=”hide-for-small”]

[ux_image id=”4524″]

Het bedrijf Pelster, gelegen in Zeist, is dit jaar 65 jaar lang actief in de automotive en relatiegeschenkenmarkt.

[row_inner]

[col_inner span=”6″ span__sm=”12″]

Zeist- Op 17 september 1954 besloot Hendrik Pelster samen met schoonzoon Wim Geesink het bedrijf Pelster’s Handelsonderneming te starten. Wat tegenwoordig als Pelster Automotive bekend staat in de mobiliteitsbranche. Nu vier generaties later staat Willem-Jan Geesink aan het roer en wordt Pelster Automotive versterkt door haar tweede merk genaamd Pelster Promotions.

[/col_inner]
[col_inner span=”6″ span__sm=”12″]

Als kroon op het harde werk won Pelster de prijs voor Onderneming van het Jaar in de gemeente Zeist in 2017. Dit jaar zal ze door middel van ludieke acties haar jubilieum samen met haar klanten vieren.

Al 65 jaar in beweging
Pelster begeeft zich als familiebedrijf in markten die sinds 1954 erg veranderd zijn en veel hebben moeten doorstaan.

[/col_inner]

[/row_inner]

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”12″ visibility=”hide-for-small”]

Hierdoor werd haar flexibiliteit in de afgelopen 65 jaar voortdurend getest wat leidde tot veel vernieuwingen en ontwikkelingen binnen haar bedrijf. Tijdens dit proces stond persoonlijke aandacht en creativiteit altijd centraal en speelde comfort en promotie zowel binnen en buiten de mobiliteitsbranche een grote rol. Ook zal Pelster komende jaren niet stil zitten en zal zij meebewegen met de groeiende online uitdagingen van de markt en hierbij inspelen op de wens van elke unieke klant.

Vorstelijk feest vieren
De jubileumdatum van Pelster valt dit jaar samen met Prinsjesdag. Ook bij Pelster wordt er vorstelijk stilgestaan wat er de afgelopen 65 jaar is gebeurd. Het (oud)personeel blikt terug op de afgelopen jaren en hoe deze met een vaart voorbij zijn gesneld. De klanten worden gehuldigd door middel van unieke (win)acties gedurende het hele jaar en ook het team wordt beloond op een leuk uitje. “Ons 65-jarig bestaan vieren we uitgebreid met ons hele team, maar ook onze klanten verdienen dit jaar extra aandacht want zonder vertrouwen in onze samenwerking konden wij niet zoveel jaren bestaan. Houd ons dit jaar dus vooral goed in de gaten!”, aldus Willem-Jan Geesink.

[/col]
[col span__sm=”12″ visibility=”show-for-small”]

[ux_image id=”4524″]

Het bedrijf Pelster, gelegen in Zeist, is dit jaar 65 jaar lang actief in de automotive en relatiegeschenkenmarkt.

Zeist- Op 17 september 1954 besloot Hendrik Pelster samen met schoonzoon Wim Geesink het bedrijf Pelster’s Handelsonderneming te starten. Wat tegenwoordig als Pelster Automotive bekend staat in de mobiliteitsbranche. Nu vier generaties later staat Willem-Jan Geesink aan het roer en wordt Pelster Automotive versterkt door haar tweede merk genaamd Pelster Promotions. Als kroon op het harde werk won Pelster de prijs voor Onderneming van het Jaar in de gemeente Zeist in 2017. Dit jaar zal ze door middel van ludieke acties haar jubilieum samen met haar klanten vieren.

Al 65 jaar in beweging
Pelster begeeft zich als familiebedrijf in markten die sinds 1954 erg veranderd zijn en veel hebben moeten doorstaan. Hierdoor werd haar flexibiliteit in de afgelopen 65 jaar voortdurend getest wat leidde tot veel vernieuwingen en ontwikkelingen binnen haar bedrijf. Tijdens dit proces stond persoonlijke aandacht en creativiteit altijd centraal en speelde comfort en promotie zowel binnen en buiten de mobiliteitsbranche een grote rol. Ook zal Pelster komende jaren niet stil zitten en zal zij meebewegen met de groeiende online uitdagingen van de markt en hierbij inspelen op de wens van elke unieke klant.

Vorstelijk feest vieren
De jubileumdatum van Pelster valt dit jaar samen met Prinsjesdag. Ook bij Pelster wordt er vorstelijk stilgestaan wat er de afgelopen 65 jaar is gebeurd. Het (oud)personeel blikt terug op de afgelopen jaren en hoe deze met een vaart voorbij zijn gesneld. De klanten worden gehuldigd door middel van unieke (win)acties gedurende het hele jaar en ook het team wordt beloond op een leuk uitje. “Ons 65-jarig bestaan vieren we uitgebreid met ons hele team, maar ook onze klanten verdienen dit jaar extra aandacht want zonder vertrouwen in onze samenwerking konden wij niet zoveel jaren bestaan. Houd ons dit jaar dus vooral goed in de gaten!”, aldus Willem-Jan Geesink.

[/col]

[/row]
[scroll_to title=”Infographic”]

[/section]
[section bg_color=”#CC0033″ dark=”true” padding=”10px”]

65 JAAR PELSTER IN BEELD

[/section]
[ux_image id=”4023″]

[scroll_to title=”Blog”]

[gap]

[blog_posts style=”normal” columns=”3″ columns__md=”1″ ids=”3501″ image_height=”56.25%”]

Wij maken gebruik van cookies om de gebruiks­­vriendelijkheid van onze website te verbeteren. Daarnaast kunnen we je hierdoor gerichte content bieden op onze websites, via onze andere kanalen en andere media. We onthouden je keuze zodat je niet iedere keer dat je onze website bezoekt deze vraag te zien krijgt. Naast het accepteren van de cookies, kan je de cookies ook beheren via 'Cookie instellingen'.
Accepteer cookiesCookie instellingenPrivacy statement