Over ons

Wij maken de dagelijkse werkzaamheden in jouw bedrijf makkelijker en verhogen tegelijkertijd jouw naamsbekendheid!

Onze passie voor auto’s

Wij zijn een familiebedrijf dat opgericht is uit liefde voor auto’s en gedreven ondernemerschap. Al snel groeide ons assortiment en vulden wij dit aan met auto gerelateerde relatiegeschenken om de autobranche te inspireren met onze producten. Nu 65 jaar later en vier generaties verder is de liefde voor auto’s er nog steeds en zijn wij totaalleverancier van autoaccessoires en relatiegeschenken binnen de mobiliteitsbranche.

Onze werkwijze

Betrokken- Creatief- Flexibel- Persoonlijk

De mobiliteitsbranche is constant in beweging. Met onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van handige producten die de werkzaamheden rondom jouw mobiliteitsbedrijf makkelijker maken en tegelijkertijd het karakter van jouw onderneming onderstrepen. Wij weten wat er in de markt speelt en waar jij naar op zoek bent. Hierdoor ontvang jij deskundig advies en ben je verzekerd van innovatieve en handige oplossingen. Ook helpen wij jou met het maken van een uniek ontwerp en de juiste bedrukking van jouw promotionele artikelen (bedrijfskleding, sleutelhangers, ijskrabbers, etc), zodat jij meer aandacht door merkbekendheid krijgt. Ons motief is jouw gemak!

Onze ambitie

Onze naam is inmiddels een begrip in de autobranche. Wij mochten ons daardoor “Onderneming van het Jaar 2017” in Zeist noemen, een prijs waar wij trots op zijn.  Net zoals de mobiliteitsbranche zijn ook wij constant in beweging. Wij hebben dan ook de ambitie om met ons gedreven team de gehele mobiliteitsbranche van de Benelux te inspireren met onze producten en ideeën.

Waarom kies jij voor ons?

  • Met onze in-house designers zijn wij creatief in het verzorgen van totaalconcepten
  • wij zijn betrokken en denken met je mee
  • wij houden van een snelle aanpak
  • wij bieden persoonlijk en deskundig advies
  • wij hebben twee vertegenwoordigers die bij jou langskomen

Neem vandaag nog contact met ons op voor vragen en advies!